Moskeedrager worden

WORD VANDAAG NOG MOSKEEDRAGER 🕌

De moskee is volledig afhankelijk van de contributies en vrijgevigheid van de Moskeedragers. Daarom heeft de moskee uw steun hard nodig.

“Wie voor Allah een moskee bouwt, al is het gelijk aan of kleiner dan een nest van een vogel, Allah bouwt voor hem een huis in het Paradijs” (Hadith)

Toon uw dankbaarheid aan Allah door het vermogen waarmee Hij jou heeft begunstigd uit te geven voor een van Zijn huizen. En denk niet dat jouw rijkdom afneemt door een bijdrage aan de moskee te geven. Het zorgt juist voor een toename en het behoud ervan, zoals onze geliefde Profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd;” rijkdom neemt nooit af door (het geven) van sadaqa. (sahih muslim)”

Word moskeedrager door een bijdrage van € 10.- per maand, ofwel €120,- per jaar.
Deze kleine bijdrage weegt zwaar voor u in het hiernamaals.

Via het formulier hieronder kunt u moskeedrager worden hierbij kan de keuze gemaakt worden om het bedrag maandelijks te betalen of jaarlijks.

Bij het bestuur in de 🕌 kun je contant of via automatische incasso de shart betalen.

Wil je los doneren of Sadaqa verrichten dan kan dat via een speciale betaalverzoek. Klik op de knop hier beneden om te doneren.

Bankgegevens:
NL14RABO0157805611
t.n.v. Abi Bakr Moskee

Het islamitische cultureel en informatie centrum Abibakr moskee is in 1985 gesticht door de Marokkaanse gemeenschap. Om die gemeenschap in haar behoeft te voorzien werd naast een ontmoetingplaats ook een gebedsruimte gecreëerd om ons geloof uit te oefenen. Het islamitische cultureel centrum telt ruim 400 gezinnen die lid zijn. Het is tevens de grootste moskee in Nijmegen.

Navigatie

Onze gegevens

Copyright © Moskee Abi Bakr alle rechten voorbehouden